KASB-HUNAR VA HALOL RIZQ TOPISH ODOBLARI - Rajabov Nodirbek; Samatov. X (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  inson  hayotida  kasb-hunar  o’rni  va  uning jamiyatdagi  ahamiyati  haqida  fikr  yuritiladi.  Halol  mehnat  orqali  topilgan  rizqning fazilati,  islomiy  manbalardagi  ko’rsatmalar,  Payg’ambarimiz  (s.a.v)  hayotlaridan misollar keltirilgan. Maqolada halol rizq topish madaniyati, odobi, mehnatsevarlik va ijtimoiy  mas’ uliyat  masalalari  yoritilgan.  Shuningdek,  yoshlar  orasida  hunar o’rganishga bo’lgan e’ tiborni kuchaytirish zarurligi asoslab berilgan.