ТОЗАЛАГИЧЛАРДАН АЖРАЛИБ ЧИҚҚАН ИФЛОСЛИКЛАР ТУЗИЛМАВИЙ ТАРКИБИНИНГ ТАЖРИБАВИЙ ТАХЛИЛИ - Росулов Рўзимурод Хасанович; Турдиниёзова Ҳилола Ғофур қизи (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация.  Мақолада  пахта  тозалаш  корхоналаридаги  аррали тозалагичларда  ажралган  ифлос  аралашмалар  таркибида  пахта  хомашёси бўлаклари бўлиш сабаблари ва пахта хомашёсининг хусусиятлари ҳисобга олган ҳолда  ўрганилган.  Пахта  хомашёси  бўлакларининг  ифлос  аралашмалар таркибига тушиши ва ифлосликларни тузилма таркиблари таҳлил қилинган.