TALABALARGA GRAFIKA FANLARINI O‘QITISH JARAYONI SAMARADORLIGINI OSHIRISH UCHUN EOʻMM ASOSIDA ZAMONAVIY TA’LIM MUHITINI YARATISH. - O.R. Azimov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  talabalarga  grafik  fanlarni  oʻqitish  jarayoni samaradorligini oshirish uchun EOʻMM asosida zamonaviy ta’lim muhitini yaratish tajribasi keltirilgan.