DIZAYNNING YENGIL SANOAT MAHSULOTLARIDA BREND YARATISHDAGI ROLI - N.A. Xonkeldiyeva; R.N. Xamidjonova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  dizaynning  yengil  sanoat  mahsulotlaridagi brend  yaratish  jarayonida  dizaynning  vizual  identifikatsiya,  estetik  qiymat, funksionallik,  innovatsiya  va  iste'molchilar  psixologiyasi  kabi  jihatlari  muhim ahamiyatlari yoritilgan.