O'QUVCHILARDA SOG'LOM TURMUSH TARZI TUSHUNCHALARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Omonova Nafisa (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  o'quvchilarda  sog'lom  turmush  tarzi tushunchalarini shakllantirishning psixologik ahamiyatini yoritadi. Maqolada sog'lom turmush tarzining psixologik jihatlari, uning yosh avlodning ruhiy salomatligi, o'zini o'zi  anglashi  va  ijtimoiy  munosabatlarga  ta'siri  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  ta'lim jarayonida  ushbu  tushunchalarni  shakllantirishning  dolzarbligi,  usullari  va  ilmiy asoslangan yondashuvlar ko'rib chiqiladi.