ELEKTRON TO‘LOV TIZIMLARIDA TRANZAKSIYALAR MONITORINGINING ROLI - Tojimamatov Isroil,; Obidjonova Diyoraxon Qudratjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  ilmiy  ishda  elektron  to‘lov  tizimlari  faoliyati,  xususan, tranzaksiyalar monitoringining ahamiyati va u orqali firibgarlik holatlarini aniqlash, xavfsizlikni  oshirish,  foydalanuvchi  ishonchini  mustahkamlashdagi  roli  yoritilgan. Ishda zamonaviy texnologiyalar asosida ishlovchi monitoring tizimlari tahlil qilinib, ularning samaradorligi amaliy misollar orqali ko‘rsatib berilgan.