UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA INNOVATSION YONDASHUV - Ruzmatova Dilso'z Mamurdjonovna; Do‘lanova Mavjuda Jo‘raqulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  umumtalim  maktablarida  o‘quvchilarni  kasb-hunarga  yo‘llash  ishlarini  tashkil  qilish,  o‘quvchilarni  kasbga  doir  ko‘nikmalarini oshirish, ushbu ishlarni tashkil qilishning ilmiy uslubiy ahamiyatlari haqida yangicha qarashlar berilgan bo‘lib barcha pedagog va foydalanuvchilar uchun muhim jihatlar yoritib berilgan. Hozirgi vaqtda maqolada keltirilgan uslublarni qo‘llagan holda yuqori natijalarga erishish mumkin deb hisoblayman.