UMUMTA’LIM MAKTABI O‘QUVCHILARINI MEHNAT BOZORIGA KIRIB KELAYOTGAN ZAMONAVIY KASBLARGA YO‘NALTIRISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Do‘lanova Mavjuda Jo‘raqulovna; Ruzmatova Dilso‘z Mamurdjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  umumtalim  maktablarida  o‘quvchilarni zamonaviy  kasblarga  yo‘naltirish  ishlarini  tashkil  qilish,  o‘quvchilarda  zamonaviy kasblar  haqida  ko‘nikmalarini  hosil  qilish,  ushbu  ishlarni  tashkil  qilishning  ilmiy uslubiy  ahamiyatlari  haqida  yangicha  qarashlar  berilgan  bo‘lib  barcha  pedagog  va foydalanuvchilar uchun muhim jihatlar yoritib berilgan