MAKTABGACHA TA’LIMDA SIFATILI TA’LIMINI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Toirova Muborak Abdug'aniyevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada  ta’lim sifatini boshqarish,ta’lim tizimini sifatli tashkil qilish,  zamonaviy  sifatli  ta’lim  tizimini  yaratish,  ta’lim    samaradorligini  oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.