BOSHLANG‘ICH TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA ILG‘OR TAJRIBALARDAN FOYDALANISH - Allanazarova Shoira Kuzibayevna,; Jumaniyazova Muhayyo Maksudovna , (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  maktablarda  boshlang‘ich  ta’limning  samaradorligini oshirishda  innovatsion  yondashuv,  zamonaviy  pedagogik  texnologiyalardan samarali foydalanish usullari haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, maqola koʻp yillik tajriba natijasida ustozlar tomonidan orttirilgan amaliyot orqali taʼlimni eng ilgʻor-effektiv yoʻllarini koʻrsatib oʻtadi va tahlill qiladi.