ALISHER NAVOIY LIRIKASI - Xudayarova Lazzat Xutlimurat qizi,; Orazboyeva Hulkar Otabek qizi,; Sobitova Tojixon , (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqola davlat va jamoat arbobi,mutafakkir Alisher Navoiyning   lirikasi haqida fikr yuritiladi.Lirika atamasiga ta’rif beriladi, Alisher Navoiyning  g‘azallari keltiriladi va izohlanib o‘tiladi.