QORAXONIYLAR DAVLATIDA SUD-HUQUQ TIZIMI - Inoyatova Gavhar; S.Shukurov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqola  O’rta  Osiyo  hududida  o’z  faoliyatini  o’tagan Qoraxoniylarning shakllanish tarixi, uning boshqaruv jarayoni, davlatni boshqargan hukmdorlar haqida ma’lumotlar berib o’tadi.