KIBERXAVFSIZLIK VA SHAXSIY MA'LUMOTLARNI HIMOYA QILISH - Zuxriddinova Bibixonim Kamoliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Kirish Sun'iy  intellekt  (SI)  texnologiyalarining  rivojlanishi  bilan  birga, foydalanuvchilarning  shaxsiy  ma'lumotlarini  himoya  qilish  va  kiberxavfsizlik masalalari  dolzarb  ahamiyat  kasb  etmoqda.  OpenAI  tomonidan  ishlab  chiqilgan ChatGPT platformasi ham bu borada o'z foydalanuvchilarining ma'lumotlarini himoya qilishga alohida e'tibor qaratmoqda. Ushbu maqolada ChatGPT ning kiberxavfsizlik va shaxsiy  ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar ko'rib chiqiladi.