SUN’IY INTELLEKT VA UNING TA’LIM SOHASIGA TA’SIRI - Zuxriddinova Bibixonim Kamoliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Kirish Bugungi kunda sun’iy intellekt (SI) texnologiyalari ta’lim tizimiga chuqur ta’sir ko‘rsatmoqda.  O‘qitish  va  o‘rganish  jarayonlarini  yanada  samarali  va shaxsiylashtirilgan qilish uchun SI imkoniyatlaridan foydalanish kengaymoqda. Biroq, bu texnologiyalarning joriy etilishi bilan birga, bir qator muammolar va xavotirlar ham yuzaga kelmoqda.