KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH BUTUN BIR JAMIYATNING ISHI. - Jo`raqulov Davron Jumanazarovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurashish muammosi, uning jamiyat  rivojiga  salbiy  ta’siri  va  unga  qarshi  samarali  choralarni  ko‘rishda  butun jamiyatning  roli  tahlil  etiladi.  Maqolada  korrupsiyaga  qarshi  kurashda  davlat institutlari,  fuqarolik  jamiyati,  ommaviy  axborot  vositalari  va  har  bir  fuqaroning mas’uliyati  muhim  ekani  asoslab  beriladi.  Adabiyotlar  tahlili,  xalqaro  tajribalar  va amaliy misollar asosida takliflar ilgari suriladi.