BERILGANLAR BAZASIDA XAVFSIZLIK - Tojimamatov Isroil,; Soyipova Ominaxon Mirodiljon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  berilganlar  bazasida  xavfsizlikning  muhim jihatlarini  ko'rib  chiqadi.  Maqolada  berilganlarga  ruxsatsiz  kirish,  ma'lumotlar buzilishi  va  yo'qolishining  oldini  olish  uchun  qo'llaniladigan  asosiy  xavfsizlik choralari, xavf-xatarlar va ularni bartaraf etish yo'llari tahlil qilinadi.