SANOAT VA AVTOMATLASHTIRISH SOHASIDA TRIGGERLARNING QO‘LLANILISHI VA AHAMIYATI. - Quvvatali Rahimov; Tojimamatov Isroil Nurmamatovich; Abduraximova Shaxnozabonu Axmadjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Anontatsiya:Ushbu maqolada sanoat va avtomatlashtirish sohasida triggerlar (qo‘zg‘atuvchi  mexanizmlar)ning  tutgan  o‘rni  va  amaliy  ahamiyati  tahlil  qilinadi. Triggerlarning  ishlab  chiqarish  jarayonlarini  avtomatlashtirishdagi  roli,  ularning texnologik  boshqaruvdagi  samaradorligi  va  xavfsizlik  tizimlaridagi  funksional imkoniyatlari  yoritilgan.  Shuningdek,  triggerlar  yordamida  inson  aralashuvini kamaytirish, ishlab chiqarish sifatini oshirish va resurslardan oqilona foydalanish kabi jihatlar ko‘rib chiqilgan.