KRIPTOVALYUTA BOZORI RIVOJLANISHI - Abduvaxobov Shaxzod Xolmo’min o’g’li,; Nurmuratov Javohir Nuriddin o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  zamonaviy  raqamli  iqtisodiyotning  muhim yo‘nalishlaridan  biri  hisoblangan  kriptovalyuta  bozori  rivojlanishining  asosiy bosqichlari,  omillari  va  tendensiyalari  yoritilgan.  Bozor  ishtirokchilarining  roli, regulyator  siyosat,  texnologik  innovatsiyalar,  hamda  kriptovalyutalarning  xalqaro moliyaviy  tizimga  ta’siri  tahlil  qilingan.  Tadqiqot  natijalari  asosida  kriptovalyuta bozori ishtirokchilariga strategik tavsiyalar berilgan.