NAMANGAN VILOYATI IQTISODIYOTINI RIVOJLANISHIDA BANK XIZMATLARINING O‘RNI - Xolmirzayev Ikromjon Odiljon o’g’li,; Ahmadjonov Muhammadnosir Bahtiyor o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada bank xizmatlarining Namangan viloyati iqtisodiyotini  rivojlantirishdagi  strategik  ahamiyati  tahlil  qilingan.  Maqolada banklarning kreditlash, investitsiyalarni jalb qilish, tadbirkorlikni qo‘llab-quvvatlash va  aholi  farovonligini  oshirishdagi  roli  O‘zbekiston  va  xorijiy  davlatlar  tajribasi, statistik  ma’lumotlar  va  so‘nggi  Prezident  qarorlari  asosida  ko‘rsatib  berilgan. Shuningdek,  raqamli  bank  xizmatlarining  rivojlanishi  va  ularning  viloyat  iqtisodiy o‘sishiga ta’siri ilmiy asoslangan.