ANDIJON VILOYATI IQTISODIYOTINI RIVOJLANISHIDA YENGIL SANOAT KORXONALARINING O‘RNI - Qaxxorov Shoxrux Shavkatjon o’g’li; Mirg’oziyev Alisher Ibrohimjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon viloyati iqtisodiyotining rivojlanishida yengil sanoat korxonalarining o‘rni o‘rganiladi. Statistik ma’lumotlar asosida ishlab chiqarish  hajmi,  korxonalar  soni,  ish  o‘rinlari  va  eksport  salohiyati  tahlil  qilinadi. Tarmoq rivojining asosiy omillari va muammolari ko‘rsatiladi.