XULQI OG'ISHGAN BOLALAR PSIXOLOGIYASI VA O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI HAQIDA MA'LUMOT - Rasulova Feruza Murodullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xulqi og‘ishgan bolalarning psixologik holati, ularning  shakllanishiga  ta’sir  etuvchi  omillar,  ijtimoiy  va  oilaviy  muhitning  roli, shuningdek,  bunday  bolalar  bilan  ishlashning  samarali  usullari  yoritilgan.  Muallif bolalarda deviant xatti-harakatlarning sabablari va ularni tuzatish yo‘llarini tahlil qiladi hamda amaliy tavsiyalar beradi.