ЗЎРАВОНЛИККА УЧРАГАН ЎҚУВЧИЛАРГА ПСИХОЛОГИК ЁРДАМ КЎРСАТИШ - Rahmonova Adiba Nematilla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Ушбу  мақолада  зўравонликка  учраган  ўқувчиларга психологик ёрдам кўрсатиш масаласи таҳлил қилинади. Болаларга кўрсатилган зўравонликнинг  турлари,  унинг  психологик  оқибатлари  ва  уларга  самарали ёрдам  кўрсатиш  усуллари  ҳақида  маълумот  берилади.  Шунингдек,  мактаб психологлари ва ўқитувчиларнинг ушбу жараёндаги роли ва улар учун тавсиялар ҳам баён этилади.