"MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OTA-ONALAR VA MAHALLIY HAMJAMIYAT BILAN HAMKORLIK ISHLARINING TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI". - Maxmudova Munira Miralimovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlari  faoliyatida  ota-onalar  va mahalliy  hamjamiyat  bilan  hamkorlikni  tashkil  etishning  ahamiyati,  dolzarbligi  va samaradorligini oshirishga doir masalalar yoritilgan. Shuningdek, hamkorlik shakllari, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr yuritiladi