PSIXOLOGIYA SOHASIDA EMOTSIONAL HOLATLARNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Mustafayeva Maxliyo Axror qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  O’smirlarda  xayol  kuchli  ravishda  o’sadi.  Hislaming  o’zi xayolning o’sishiga yordam beradi va xayolning o’zi ham xilma-xil chuqur emotsional kechinmalarning  manbai  bo’lib  qoladi.  Kelajak  to’g’risidagi  orzular,  qahramonlik, romantika shularing hammasi emotsional kechinmalarning manbaidir.