BOSHLANGʻICH SINF FANLARI NING TABIIY FANLAR BILAN OʻZARO INTEGRATSIYASI. - Mamatova Kamola Fayziyevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada  boshlangʻich  sinf  dasturidagi  fanlarni  oʻzaro  integratsiya  qilib oʻrgatish,     fanlarni oson va qiziqarli tarzda oʻtish, rivojlangan davlatlar tajribasidan foydalangan holda taʼlim jarayonini tashkillashtirish boʻyicha tushunchalar berilgan.