EKOLOGIK BARQARORLIK: TA’RIFI VA AHAMIYATI - N.A.Yakubjonova,; M.T.Karimov, (TADQIQOTLAR, 2025)
Anatatsiya Ekologik  barqarorlik  atrof-muhit  salomatligini  inson  ehtiyojlari  bilan muvozanatlashni  maqsad  qilgan  tashkilotlar  uchun  muhim  yo'nalishga  aylandi. Uglerod  izlarini kamaytirish va suv  resurslarini tejashdan  tortib  materiallarni  qayta ishlash  va  tabiatni  muhofaza  qilish  loyihalarida  ishtirok  etishgacha,  bu  tashkilotlar haqiqiy ekologik barqarorlik uchun zarur bo'lgan ko'p qirrali yondashuvni namoyish etadi.