O'QUVCHILAR PSIXIKASINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Jummayeva Mehriniso Safarboyevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  O'quvchilar  psixologiyasi  -  ta'lim  jarayonida  bolalar  va o'smirlarning  rivojlanish  xususiyatlarini,  ularning  shaxsiy  va  ijtimoiy  holatini o'rganadigan soha hisoblanadi.