PSIXOLOGIK MAHSULOTLAR YORDAMIDA OʻSMIR YOSHDAGI O’QUVCHILARDA SHAXSIY VA IJTIMOIY KOʻNIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Tojidinova Nigoraxon Aʼzamjonovna; Normatova Gulnora Aʼzamovna; Sharipova Zarnigor Ravshanbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  O‘smirlik  davri  inson  hayotidagi  eng  murakkab  va  muhim bosqichlardan  biridir.  Bu  davrda  shaxsiy  va  ijtimoiy  ko‘nikmalar  shakllanib, o‘quvchilar  mustaqil  hayotga  tayyorgarlik  ko‘rishni  boshlaydilar.  Hayotiy ko‘nikmalar-bu  insonning  kundalik  hayotda  duch  keladigan  turli  vaziyatlarda muvaffaqiyatli harakat qilishiga yordam beruvchi ko‘nikmalar majmuasidir.