SHAXSDAGI ASABIYLIK,STRESS VA AGRESSIV XATTI- HARAKATLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Abdiraimova Maxbuba Soatmuradovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada shaxsdagi asabiylik va agressiya haqida fikrlar bayon etilgan.