JINOYAT QONUNLARINING MAKONDA AMAL QILISH DOIRASINI XALQARO HUQUQ NORMALARI BILAN TARTIBGA SOLINISHI. - Otayev O‘tkirbek Matyoqubovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiyajinoyat qonunlarining makonda amal qilish doirasini xalqaro huquq normalari bilan tartibga solinishining nazariy va amaliy jixatlariga ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar berilgan.