“MADANIY DIPLOMATIYA: KONSEPSIYA VA AHAMIYATI” - Odilov Nordirbek Odil o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:  Mazkur  maqolada  Madaniy  diplomatiya  —  bu  davlatlar  va jamiyatlar  orasidagi  ijtimoiy,  madaniy  va  ma’naviy  aloqalarni  rivojlantirish  va mustahkamlashga qaratilgan diplomatik faoliyatning maxsus turiga ilmiy asoslangan tavsiflar berilgan.