"TA’LIM JARAYONIDA INTERFAOL USLUBLAR VA TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH" - Mamadiyorov Jamol Baxodirovich,; KUCHIMOVA RASHIDA ERMAMA QIZI, (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya  Mazkur  tezisda  ta’lim  jarayonida  interfaol  uslublar  va texnologiyalardan  foydalanishning  samaradorligi  tahlil  qilinadi.  Ushbu  metodlar o‘quvchilarning  bilim  olish  jarayoniga  ijobiy  ta’sir  ko‘rsatishi  aniqlanadi.  Interfaol yondashuvlar  ta’lim  sifati  va  o‘quv  jarayonining  samaradorligini  oshirishga  xizmat qiladi.