RANG PSIXOLOGIYASI YORDAMIDA BOLALARNING RUHIY HOLATLARINI ANIQLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Suyundikova Zilola Zokir qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bolaning hissiy va jismoniy farovonligi uni o‘rab turgan narsaga bog‘liq.  Bu  nafaqat  mavzuni  rivojlantirgan  muhit,  balki  biz  ham  kattalarmiz. Shaxsning har tomonlama rivojlanishi uchun biz barcha sharoitlarni yaratib berishimiz kerak.  Uzoq  muddatli  kuzatuvlar  va  amaliy  tajriba  shuni  ko‘rsatadiki,  rang  inson tanasiga ta'siri jihatidan juda katta ahamiyatga ega.