SOG‘LOM TURMUSH TARZINING OILAVIY MUHITGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Isaqova Gulshodaxon Yunusali qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  oilada  sog‘lom  turmush  tarzini  rivojlantirishda sog‘lom  psixologik  muhitning  ijtimoiy  psixologik  ahamiyati  tahlil  qilinadi. Shuningdek,  maqolada  oilada  sog‘lom  muhitning  shakllanishida  er  va  xotin munosabatlarining psixologik jihatdan himoya mexanizmlari o‘rganilgan..