KASBIY KOʻNIKMALAR SHAKLLANISHINING MUHIM IMKONIYATLARI - Gulamova Shaxnoza Zaynitdinovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Yoshlaning  dunyoqarashi,  xulq-atvori  va  komil  inson  sifatida shakllanishida ta'sir etuvchi muhim ijtimoiy psixologik omillardan ijtimoiy muhit va bu jamiyatda  axborot  kommunikatsion  texnologiyalarga  bo'lgan  talab  va  ehtiyojning kuchayishidir.