OʻYIN FAOLIYATI YORDAMIDA OʻQUVCHILARNING AQLIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK USULLARI - Umaraliyeva Rayhona Saydalizoda, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O‘yin faoliyatida bolalar o‘zlariga ishonch, jasorat, chidamlilik kabi  shaxsiy  fazilatlarni  rivojlantiradilar.  Ular  mustaqil  qaror  qabul  qilishni  va  o‘z harakatlari uchun mas’uliyatni his etishni o‘rganadilar.