RAHBAR FAOLIYATIDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING BOSHQARUV JARAYONIGA TA’SIRI - Jo'rayeva Yulduz Soatovna,; Jumayeva Muyassarxon Nuriddin qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bu  maqolada  salbiy  va  ijobiy,  ijtimoiy-psixologik xususiyatlarning  boshqaruv  jarayoniga  ta’siri  hamda  rahbarlar  uchun  ulardan foydalanish usullari haqida fikr yuritilgan.