OILADAGI SHAXSLARARO MUNOSABATLARNING IJTIMOIY- PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Baxtiddinova Zarifa Hamidjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi shaxslararo munosabatlarning ijtimoiy-pedagogik  xususiyatlari  hamda  ota-ona  va  bola  o‘rtasidagi  psixologik  muloqotni tashkil etish haqida so‘z boradi.