FARZAND TARBIYASI SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Alisher Boltayev Ismailovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Insonning  shaxs  bo`lib  rivojlanishi,  uning  odatlari,  xulqi  qay darajada bo`lishi, dunyoqarashi, ongi his-tuyg`ularini shakllantirish tarbiya jarayonida hosil  bo`ladi.  Shaxsning  jamiyatdagi  o`rnini  topishi,  his-tuyg`u,  kechinmalarini yo`nalishi, o`sishi tarbiyaga bog`liq.