YOSHLAR ORASIDA KASB TANLASHDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Raxmonova Marg’ubaxon Olimjonovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Hamma yoshlar ham oʻzi qiziqqan sohasini toʻliq bilmaydi, yaʼni, kasblar haqida toʻliq maʼlumotga ega emas. Buning uchun oʻqituvchilar koʻmagida, ishini  sevuvchi  va  oʻz  ishini  ustasi  boʻlgan  xodimlar  bilan  uchrashuvlar,  “ochiq eshiklar kuni” kabi ochiq muloqotlarda oʻquvchi yoshlarga kerakli bilimlarni berish lozim.