BOLALARDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK TADQIQOTLARDA OʻRGANILISHI - Norboyeva Rayhon Mamayusupovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Bolaning  psixologik  tabiati  haqidagi  tasavvurlarning  o‘zgarishi  XX  asrning ikkinchi yarmida amerika psixologiyasida rivojlanish asta-sekin bolaning psixologik tabiati haqidagi tasavvurlarga o‘zgaradi. Bola nafaqat o‘z atrofidagilarning ta’sirini his qiluvchi, balki o‘zi ham ularga ta’sir ko‘rsatuvchi, ya’ni o‘zaro aloqa bo'yicha ham korsubyekt sifatida faol mavjudot sifatida ko‘rib chiqila boshlandi.