QARDOSH TILLI MAKTABLARDA OʻQUVCHILARGA OʻZBEK TILI FANINI OʻZLASHTIRISH BOʻYICHA YANGI METOD VA QOʻLLANMALAR - Zuhra Yorova Baxtiyorovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Til – barcha tomonlari o‘zaro dialektik bog‘lanishda va birlikda bo‘lgan murakkab, ko‘p qirrali hodisa. Aloqa jarayonida tilning barcha tomonlari, uning  barcha  jihatlari  bir-biriga  o‘zaro  ta’sir  etadi,  shunday  sharoitdagina  til o‘zining aloqa quroli vazifasini bajara oladi