SHAXSLARDA SEZGILAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Bozorova Robiya Raxmonovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Sezgilar va ularning mohiyati haqida ko’plab nazariyalar mavjud. Avvalo shuni  ta’kidlab o’tish  lozimki,  materialistik  psixologiya sezgilarni  materiya ta’sirining  natijasi  deb  qaraydilar.  Sezgilarning  haqiqiy  mezoni  esa  amaliyot hisoblanadi.