BOLALARDA BILISH JARAYONLARI HAMDA SEZGI TURLARINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Qayumova Nargiza Turdaliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  “Sezgi  deb  -  atrofimizdagi  narsa  va  hodisalarning  sezgi a'zolarimizga bevosita ta'sir etishi natijasida ularning ayrim belgi va xususiyatlarini miyamizda aks ettirilishini aytamiz.”