KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHDA AMALGA OSHIRILADIGAN ISHLAR KOʻLAMINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Jabborova Shaxlo Oʻrolovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Kasbga yoʻnaltirish-bu oʻquvchining butun hayoti uchun oʻzi tomonidan kasb tanlashi  emas,  balki,  inson  kasbiy  faoliyatini  boshlaganda,  oʻzini  unda namoyon  eta  olishi  uchun  shaxsiy  ichki  resurslarini  faollashtirishi  hamda kasb-hunarni mustaqil tanlashga tayyorlanishning shakllanishidir.