BOLALARDA OʻZ-OʻZINI HURMAT QILISH VA OʻZINI BAHOLASH QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Xudoyqulova Nigora Abdug‘aniyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Kasb  tanlash  sevgi  kabi  muhim  mavzudir.  Har  bir  inson  uchun professional tanlovi hayotda sherigini tanlashdek gap. Ikkala holatda ham shubhasiz tanlov  qilish  imkonini  beradi.  Bu  yaxshi.  Chunki  inson  uchun  qabul  qilingan, soʻralgan, xatto eng yaxshi qarorda ham, shaxs irodadan butunlay mahrum boʻlmasa va oʻz harakatlari uchun javobgar boʻlishga qodir boʻlmasa, rad etishga olib keladi.