BOLALARDA YOSH DAVRLARIGA NISBATAN RUHIY RIVOJLANISH BOSQICHLARINING NAMOYON BOʻLISHI - Abdullayeva Gulnozaxon Abdupattoyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Shaxsning ijtimoiy voqelikka, mehnatga, kishilarga, jamiyatga bo`lgan  munosabati  turlicha.  Uning  faollik  darajasi  va  odob-axloq  borasidagi yetukligi turlichadir. Psixologiya fanida yosh davrlarini tabaqalash bo`yicha qator mustaqil  nazariyalar  mavjud.  Ular  inson  shaxsini  tadqiq  qilishga  har  xil  nuqtai nazardan yondashadi va muammoning mohiyatini turlicha yoritadi.