BOLALARDA PSIXIK BARQARORLIKNI TAʼMINLASHDA PSIXOLOGIK XIZMATNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Sattarova Nodira Oblanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Bugungi  kunda  insonlar  o‘rtasida  muomala  va  munosabatda  hissiy  va  ruhiy salomatligi  masalasi oldimizda turgan eng dolzarb vazifadir. Hozirgi davrda inson ruhiyatini  sog‘lomlashtirish,  ularga  ruhiy  ko‘mak  berish,  tig‘iz  vaziyatlarda  o‘zini bashqara olishni shakllantirish muammosi psixologiya sohasini oldida turgan dolzarb masalalardan biridir.