BOLALAR OʻRTASIDA OʻZ JONIGA QASD QILISH HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Xalilova Dilfuza Ruzievna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Suitsid,  kuchli  shaxslar  va  jismoniy  holati  yaxshi  bo’lgan o’quvchilarning hamda ularning oilalari uchun kamolotga qaratiladigan vaqt yitirishga olib kelishi mumkin bo’lgan hayotga mos ravishda tasir qilishidir. Bu mavzuga ilmiy tahlil  va  tajribalar  orqali  e’tibor  qaratilishi  kerak,  chunki  suitsid  kelib  chiqishi o’quvchilarning  hayotini,  o’z  faoliyatlarini  va  ta’lim  muvaffaqiyatlarini  to’xtatishi bilan bog’liq katta mavzudir.