BOLALARDAGI AGRESSIYANI BARTARAF ETISHNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Xaydarova Durdona G'ayratjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Bolalarda  tajovuz  kam  uchraydi,  lekin  kattalar  ham  shunga  o‘xshash  xatti-harakatlarga  duch  kelishadi.  Uning  asosiy  muammosi  jamiyatda  o‘rnatilgan me’yorlarga keskin ziddir. Agressiv xatti-harakatlar boshqalarga psixologik noqulaylik tug‘diradi, ko‘pincha jismoniy, ma’naviy va moddiy zarar keltiradi? Agressiya asosan bolalikdan rivojlanib keladi.